meer dan zeefdruk

Textielbedrukking

Er zijn twee opties om je textiel te laten bedrukken. Naast zeefdruk zijn transfers een veel gebruikte methode om textiel te personaliseren.

post_zeefdruk

Zeefdruk

Bij zeefdruk wordt er gebruikgemaakt van een zeefdrukraam bestaande uit gaas. Op het gaas wordt een film van het ontwerp geplaatst. Deze film bestaat uit delen die wel licht doorlaten en delen die geen licht doorlaten. Met behulp van een UV licht worden de delen waar geen licht doorheen komt weggespoeld, zodat de inkt hierdoor heen kan.

De inkt wordt door het gaas gedrukt op de kleding of het relatiegeschenk dat daar precies onder ligt. Bij meerdere kleuren wordt elke kleur afzonderlijk opgebracht. Deze klassieke druktechniek is alleen mogelijk op vlakke oppervlaktes, zeefdruk is daarom perfect voor onder andere het bedrukken van textiel.

Transfers

Tranfersdruk is de perfecte oplossing voor kleine oplages in full colour, alsook voor werkkleding met kleine nabestellingen. Wij hebben een waaier aan transfers, specifiek voor elke toepassing.

Met behulp van een pers op hoge temperatuur worden de kleding en het papier tegen elkaar gedrukt. De druk en hitte zorgen ervoor dat de inkt op het transferpapier loslaat en zich hecht op het product. Transfers zijn in verschillende kwaliteiten leverbaar.

Ultratrans flex

Ultratrans flex is een digitaal geprinte transfer uitermate geschikt voor tal van stofsoorten voor corporate wear, sport- en vrijetijdskleding.

Intensief uitgetest op elasticiteit, chloorbestendigheid en conform de Oeko-Text standaard. Ultratrans flex is hierdoor de perfecte oplossing voor branding van textiel Deze technisch hoogstaande transfer biedt de mogelijkheid van zeer gedetailleerde weergave van afbeeldingen met ongelimiteerde kleurweergave en speciale effecten zoals borduurlook en metaalglans look.

Bestand tegen veelvuldig thuiswassen tot 60°C en geleverd op een transparante drager voor precieze positionering en efficient aanbrengen in één handeling.

Ultratrans Plus

Met Ultratrans Plus koppelt Polymark zijn kennis en ervaring in transfertechnologie aan de digitale printtechniek.

Combineert perfecte kleuren, tinten, detail en fotokwaliteit met een hoge wasbestendigheid. Goede hechting en kleurvastheid eigen aan het volledig Polymark transfer gamma.

Industrieel wassen tot 80°C

Reflecterende Transfers

Hoogwaardige reflecterende transfers voor veiligheidskleding van urgentiediensten of andere risicoberoepen.
Beschikbaar in tal van kleuren.

Reflectietransfers mogen worden gewassen. Opgelet omdat bij een reflectie transfer een glaskorrel technologie wordt gebruikt kan de reflectie afnemen bij agressief wassen

Polytrans

Polytrans is een premium transfer, perfect voor professionele werkkledij. Nagenoeg onverwoestbaar onder de meest extreme draag- en wasomstandigheden met tunneldrogen of droogkuis. Met prachtige kleur- en detailweergave.

Beschikbare technische varianten als vlamvertragend en anti-statisch conform de EN-normen.

voor de professional

werkkledij

naar catalogi
opvallen tussen de menigte

promokledij

naar catalogi
voor de sportievelingen

sportwear

naar catalogi